dissabte, d’agost 26, 2006

La ruta dels Cazafantasmas


A Nova York vam intentar buscar alguns dels escenaris de la mítica pel·lícula Cazafantasmas, i vam trobar els següents:


La biblioteca pública, a la Cinquena Avinguda, és on apareix un fantasma per primer cop.


Aquesta és la sala principal de lectura, que també surt a la peli quan arriben els Cazafantasmas buscant senyals d'activitat ectoplasmàtica.


La Universitat de Columbia, on representa que estudien els tres caçafantasmes. Van convertir aquest edifici en el laboratori de ciències paranormals. En realitat, és la biblioteca de la universitat.


Al 550 Central Park West vam trobar l'edifici on suposadament vivia Sigourney Weaver, el Shandor Building. El van "retorcar" una mica amb efectes especials per afegir-li aquelles gàrgoles horroroses que es converteixen en animals diabòlics. L'enfrontament final contra Gozer té lloc en aquest edifici. Davant aquest edifici, a l'entrada de Central Park, hi ha un restaurant, el Tavern on the Green, que també apareix a la peli, just quan Rick Moranis fuig de l'atac dels bitxarracos abans mencionats.


L'església que hi ha al costat, la Holly Trinity Lutheran Church, com recordareu, és la que esclafa el ninotet gegant dels Marshmallows.

Òbviament ens vam deixar molts dels llocs que apareixen a la peli, però no patiu, que els podeu veure en aquest enllaç d'una web que organitza Ghostbusters Tours.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici