dimarts, d’agost 15, 2006

Chicago a NY

Tal i com mana la tradició, estàvem a Broadway i no ens vam perdre un musical. Vam fer allò típic d'anar a la Tiqueteria del carrer 47 (que ara està provisionalment a la 46, a l'hotel Marriott) i vam aconseguir entrades a meitat de preu per veure Chicago al teatre Ambassador.



Al contrari del que havíem imaginat, els teatres de Broadway són petits i el públic està molt proper a l'escenari. Nosaltres teníem la fila 3!!! Tot i que a dins no hi deixen fer fotos, en vam fer una d'estranquis...



Si vam optar per Chicago és per què coneixiem l'obra gràcies a l'adaptació cinematogràfica que en van fer fa uns anys amb Catherine Zeta Jones, Rene Zellwegger i Richard Gere. Volíem comprovar com és la obra en realitat i oblidar d'una vegada per totes els "gorgoritos" de la Zellwegger i del molt odiat Richard Gere. El muntatge ens va sorprendre per una posada en escena molt senzilla, sense apenes cap escenografia. L'escenari està dominat per l'orquestra-big band, i l'obra es basa únicament en la força de les cançons i les coreografies dels ballarins, que són esplèndids.

La funció que vam veure estava protagonitzada per l'actriu Rita Wilson, que és la dona "real" de Tom Hanks i a la que potser recordareu de secundària a Algo para recordar. Wilson feia el paper de Roxy Hart.

Al final de la funció vam fer allò tan típic d'anar a la sortida del backstage a veure les estrelles i a caçar autògrafs. Vam aconseguir el de Rita Wilson!!!



Per cert, que entre el públic de la nostra funció hi havia algunes cares conegudes, com per exemple la de John Travolta, que va entrar i sortir del teatre com una autèntica diva, fugint de la gent i amagat darrera un guardespatlles. També hi vam veure l'actriu Sally Field (Magnolias de Acero, Forrest Gump...). La Sally va demostrar ser una mica més senzilla que en Travolta. A la sortida del backstage vam comprovar que acompanyava Rita Wilson.



I per acabar us deixem un friki-regalet cortesia You Tube. El número de Chicago Cell Block Tango interpretat per aquestes dues mosses...

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici